2015 m. liepos 12 d., sekmadienis

Palanga'15

AŠTUNTA DIENA
Vakar buvo tikras kultūros šokas! Visą dieną ant kojų, na gerai.. pusė ant kojų ir pusė ant longo.
Palangoje jau aštuntus (o geras aštunta diena ir aštunti metai!!! Iluminati confirmed) vyksta KARRAMBA iventas, ten būna visokie gatvės šokiai, gatvės gimnastika ir aišku riedlenčių, bmx ir riedučių varžybos. Labai įdomu stebėti visus tuos lekenčius žmogelius kuriems arba pasiseka ir visi paploja arba jie drimba, ir ne, jie nepradeda žliumbti kaip kokie futbolininkai, o atsikelia nusivalo rankas ir vėl bando.
Su drauge bandėm sudalyvauti konkurse, aiii, bet mes ne tokios populiarios tai viskas ką padarėm tai nufotkinom laimėtojus....
Vėliau tą pačia draugę išmokiau važiuoti su longu, o vakare nuėjom į kultūros centą (nors labai abejoju ar turėtų vadintis centru, nes buvo nedaug žmonių... Jėzus kaip man nepatinka, kad žmonės mieliau renkasi riebius cepelinus ir klauso Juodos Orchidėjos Basankėj..... NEREIKIA TAIP DARYTI.) Ten išklausėme spektaklio? Aš nežinau kas ten buvo, bet iš pradžių man pasirodė, kad aktoriai? bando įsiskverbti į mate, žodžiu, truputį baugino, bet vėliu jiems paaiškinus, kad visa tai neturi prasmės/logikos, man pasidarė aišku kaip dieną, ką jie norėjo pasakyti.
 Po spektaklio? Buvo koncertas, nieko gero nesitikėjau, bet.....(dramatiška pauzė) atlikėjos balsas užbūrė, o muzika nunešė toli toli... Pasirodė atlikėja Ingaja. Išgirdome daug jos kūrybos dainų, kaip keista, kad ji DAR nežinoma (nors gal ir nekeista, nes visi juk Basankėj klauso perdainuotų šūdų).
Per koncerto pertraukėlę mes su drauge atradom batutą (ta tokį kaip pilį), bet tik padėjom po koją iškart griuvom, nes mes per storos ;'(.
Štai ir visa diena kuri pasibaigė aštresniu protu ir nubrozdintom rankom (ak tie prakeikti kankorėžiai lendantys po riedlentės ratukais!).

Pastebėjimai:

Rašau šiandien, nes vakar tingėjau.
NORIU VALGYTI

Japonų kalba:

食品Shokuhin maistas

búcsú (vengriškai iki)

 P.S. Būtinai paklausykit Ingajos https://www.youtube.com/channel/UC6VvqMT5zv00lAGh3hGyyNg
Karramba https://www.facebook.com/karramba.fest?hc_location=ufi


















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą