2015 m. liepos 5 d., sekmadienis

PALANGA'15

PIRMA DIENA


Turėjau atsikelti anksčiau, nes iš vakaro nebuvau susidėjusi daikų kiuos vešiuosi į Palangą. Kaip bebūtų keista, bet sugebėjau gan greitai ir svarbiausia talpiai ir praktiškai susipakuoti.
Pavalgiusi pusričius nurinkau visas uogas nuo vyšnios (medžio) ir geriausia kad du ,,bliudus" vistiek pamiršom pasiimti.....
Žodžiu perkrovus vią bagažinę pagaliau išvykom. Pagaliau išvažiavom, pakeliui užsukom pas močiutę kuri tradiciškai prikimšo mums pilvus, dar suvalgiau porciją pistaciju ledų (inlove). Po viso šio gėrio prasidėjo ilgas kelias. Pagaliau pasiekėm tarpinę stotelę Šiaulius (tiksliau Kuršėnus) užsukom pas senelius kurie mus taip pat privaišino mantais (dideli koldūnai), vietinėm bandelėm bei naminiu kompotu ir braškėmis. Šis maistas niekada neatsibos (inlove).
Vakarop pasiekėm perpildytąją palangą. Ačiū dievui!
Kol pilnai įsikūrėm praėjo visa amžinybė, nes mano nuostabioji sesutė savo lagamino pusę kraustėsi tiek ilgai, kad net sutemo (juokauju...beveik sutemo).
Vėliau važinėjau longu, arba lietuviškai ilga lenta?
O po sočios vakarienės (taip, aš mėgstu pavalgyti) atsiguliau į savo minkštą lovą ir jau rašau esamuoju laiku (tiksliau kaip ir baigiu rašyti)

Pastebėjimai:

2krt. (inlove) (čia tipo emojies)
 žiauuuriai daug skliaustelių

Japonų kalba:


おやすみ  oyasumi  labanaktis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą