2014 m. rugpjūčio 9 d., šeštadienis

Ką veikti pajūryje?

Ką veikti atostogaujant pajūryje?

Manau, kad daug kam bent  kartą gyvenime iškilo toks klausimas, gerai, kai tuo pačiu metu ten yra tavo draugų, tada tikrai galima prisigalvoti veiklos, bet jei jų ten nėra?

Noriu pasiūlyti keletą veiklų kuriomis galima užsiimti prie jūros (kalbėsiu apie Palangą ir Kuršių Neriją).

1.Nueik į muziejus - kiek kartų buvai palangoje? O kiek kartų (ar iš viso) buvai gintaro muziejuje, šunų, smėlio skulptūrų ir pan. Parodose?  Jei nebuvai, ar buvai seniai taikrai verta nueiti, nes muziejai, parodos keičiasi ir nebūna tos pačios.

2.Aplankyk įžymias vietas: Nidoje Parnidžio kopą, taip pat užpustytą kaimą, Palangoje  botanikos sodą, Birutės kalną.

3.Eik į renginius, Kurortuose vyksta netik Katunskytės koncertai, bet atvažiuoja ir šiuolaikinės Lietuvos ir užsienio grupės, atlikėjai. Taip pat vyksta ir rungtynės, gali net sudayvauti kokiam nors turnyre.

4.Jei tau patinka menas gali pasieškoti dailės studijų (praeitais metais Palangoje vyko Nomedos Marčėnaitės Tapybos ant porceliano pamokėlės, taip pat Nidoje vaikai piešė savo filmuką).

5.Vasarą ypač pajūryje yra pilna sporto veiklos, palanjoje gali išbandyti neseniai Lietuvoje atsiradusią sporto šaką paplūdinio tenisą arba išmokti važiuoti su longbordu (veikia mokyklėlė).

6.Jei diena lietinga ar niūri, Palangoje gali nueiti į Filmą, ,,Nanglio“ kino teatre rodo tiek naujus, tiek jau didžiuosiuose miestuose neberodomus filmus, tai puiki proga jei nespėjai kurio nors pamatyti!

7.Apsilankyk bibliotekoje, ten veikia internetas yra pilna naujų ir senų knygų, bei žurnalų.

Tikiuosi, kad suradote bent kažką naudingo iš šio sąrašo,  šias veiklas pati išbandžiau per savo atostogas Palangoje ir tikrai ten nenobodžiavau!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą